Двете нежни създания на Гонг Ралица Караджова и Мария Мицова направиха на пух и прах мъжкия отбор на „Мото Пфое”. Силният пол бе засрамен от женския сборен тим, съставен от спортни журналистки, в демонстративен мач, който бе спечелен от дамите след изпълнение на дузпи.

Въпреки че повечето хора биха казали, че резултатът няма значение, в случая е точно обратното. Двете представителки на Гонг се включиха като полеви играчи и бяха в основата на успеха. Мачът се игра в зала „Христо Ботев” в две полувремена от по пет минути. Въпреки видимата липса на тактическа дисциплина в дамския тим, който излезе без предварителна подготовка и без треньор, момичетата поведоха в резултата още в първата част. След чудесна извеждаща асистенция на Ралица Караджова Рени Новкова заби топката в мрежата пазена от представител на силния пол.

Двата отбора се оттеглиха на почивка при резултат 1:0 в полза на спортните журналистки, чиито умения не останаха незабелязани от всички присъстващи. Въпреки това, отборът на „Мото Пфое” отбеляза изравнителен гол, благодарение на който се стигна и до изпълнение на дузпи. Пред погледите на ахкащата публика, дали от уменията на дамския отбор или от приятните за окото тела, прически, екипи и грим, журналистките стигнаха до крайния успех, не и без отличната намеса на Ели Бойчинова, която успя да отрази повечето от ударите.

Шоуто не мина и без участието вечния заподозрян – Иво Райчев, който влезе в типичната си роля – водещ. Заради страхотното представяне и атрактивната си външност целият отбор - Невена Стойкова (Евроком София), Десислава Джерманска (в-к Нощен труд), Рени Новкова и Цвета Станилова (МСат), Петя Кузева (Ринг ТВ), Ели Бойчинова (в-к Експрес), Ралица Караджова и Мария Мицова (Гонг), освен аплодисментите и тук-таме подсвиркванията на публиката, получиха съвсем заслужено и награди, предоставени от победения отбор.

Женският тим вече се точи на следващия си съперник като след двубоя стана ясно, че отборът ще играе в цикъл пролет-зима, но дамите се надяват следващия път колегите им от мъжки пол да добият малко повече кураж и смелост, за да се изправят срещу тях. А тогава ще видим кой-кого!

По-добрият отбор заслужено триумфира накрая!!!