Януарска „мразовина“, насред уютна спортна картина, празничност витае, а причината за това е поредният голям празник в Гонг! Този път поводът дава обичаният от всички дългогодишен редактор Мария Мицова, която днес празнува своя рожден ден!

С мил поглед като на дете и с щедро, и добро сърце, нашата Мария с година помъдрява, но отново си остава „щура“, весела, прецизна и до безграничност динамична. Баскетболът е нейна втора природа, а футболът често й разнообразява взора, твори неуморно новините подред, за да задоволява читателския интерес.

Мария винаги успява обстановката да разведрява, в напечените моменти редовно се появява и разгорещените страсти потушава! Гордостта обаче за нас си остава, че Мими години наред сред нас остава.

Честит Рожден Ден, Мими! Желаем ти много здраве, за да преоткриваш красивите неща в живота и в спорта ден след ден, желаем късмет, за да постигаш с лекота всички най-значими неща, желаем ти щастие, за да бъдат озарени очите ти всеки път от необикновен блясък и не на последно място ти желаем изпепеляваща любов, чието опиянение да не те напуска никога!