В следващите четири месеца до световното бягане Wings for Life World Run можем да привлечем повече съмишленици, с които да бягаме за тези, които не могат.

Световната кауза Wings for Life World Run, която завладя България за първи път миналата година, ще ни предизвика да бягаме за тези, които не могат и през 2018. Десетки хиляди ще излязат по улиците на редица големи градове по света, за да окажат подкрепата си за глобалната кауза на фондация Wings for Life – гръбначните увреждания да станат напълно лечими.

Целта на фондацията е да бъде постигнат още по-голям успех и напредък в научните изследвания, търсещи лек за гръбначните травми. Редица проучвания и медицински тестове вече отбелязаха значителен напредък в изследователската дейност и лекари и учени от цял свят подкрепят фактологията, че уврежданията, дори и хроничните такива, могат да станат напълно лечими.

Всички ние можем да помогнем на каузата като през следващата година си поставим за цел да запознаем повече хора с нея, да участваме в набирането на повече средства, 100% от които биват дарявани от Wings for Life за научни изследвания и клинични проучвания. Затова нека да бягаме заедно за тези, които не могат.

Начините да помогнем на фондация Wings for Life са няколко:

- като направим еднократно дарение чрез сайта

- като създадем собствена кампания за набиране на средства, чрез която да популяризираме работата на фондацията сред близките и приятелите си,

- като се екипираме за бягането с дрехи и аксесоари от онлайн магазина (парите от всеки продаден артикул се даряват за проучвания)

- и разбира се – като бягаме, където и да се намираме и дарим минимална сума на 6 май 2018 от 14:00 часа местно време. 

Колкото повече хора бъдат привлечени като съмишленици на каузата, толкова по-голяма е вероятността решение на проблема да бъде намерено в най-скоро време, а защо не и през 2018.

През 2018 Wings for Life World Run ще се проведе на 6-и май, започвайки по едно и също време на повече от 50 различни локации по света – 11:00 часа UTC, 14:00 часа в България. Всяка година за каузата бягат десетки известни личности, спортисти, публични компании, различни общности и неправителствени организации, към които ще можем да се присъединим и всички ние в България с цел да дадем крила за живот.

Забележка: Официалният сайт на фондацията е: http://www.wingsforlife.com/en/