Цвети Стоянова за инцидента: Това не бе най-тежкият момент в живота ми

Цветелина Стоянова източник: БФХГ

Цветелина Стоянова източник: БФХГ

Гимнастичката Цветелина Стоянова даде първо интервю след неприятния инцидент, който претърпя през юни 2016 година. Грацията падна от шестия етаж на жилищна сграда в столичния квартал надежда и две седмици бе в медикаментозна кома. Тя говори за списание Umbrella Bar, като позира и за корицата на изданието.

Цвети продължава с възстановяването си, като ежедневно прави рехабилитации. Тя коментира, че случилото ѝ се в последната година далеч не е най-тежкият момент в живота ѝ.

Запитана дали вижда намеса на покойната ѝ майка в това, че оцеля след тежкия инцидент и продължава да води пълноценен живот, Стоянова каза: "Определено нямам друго обяснение, освен нейната намеса. Наистина бях между живота и смъртта и в момента на падане, и по време на възстановяването ми, когато бях до толкова зле, че не пускаха никой външен човек, за да не внесат микроби, които да са фатални за мен. Цялата бях в тръбички, изолирана в стъклена, стерилна стая. Бях неадекватна от медикаментите, които съм приемала. Стопих се с 20 килограма, от 55 до 35 килограма. До толкова бях изтощена, че не можех да комуникирам с близките си."

"Много хора смятат, че това е било най-тежкото нещо, което ми се е случвало, но ако трябва да сравнявам трагедиите в живота си, съвсем не е най-тежкото. Освен майка си, която загубих едва на 10 години, след това почина и дядо ми, който ми беше като баща. Той ме отгледа заедно с баба ми. Много голяма загуба беше това за мен, бях на 17. Като най-тежък обаче, бих нарекла момента, в който брат ми имаше сериозни здравословни проблеми", споделя още Стоянова, която твори и дизайнерски модели.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Художествена гимнастика Цветелина Стоянова

Други спортове