Каква е равносметката на правителството година преди парламентарните избори ще разберем от ексклузивното интервю с Цветан Цветанов тази събота във „Факторът Кошлуков” само по TV7. Разговорът с вицепремиера ще продължи на спортна тема и в спортно-коментарното студио „Пред банята” по TV7.

Култовият ретро коментар на Иво Райчев в „Пред банята” е за скока на Стефка Костадинова, донесъл й олимпийска титла в Атланта през 1996. В рубриката на спортно-коментарното студио „Гафове на седмицата” ще покажем събирането на ЦСКА за първи лагер-сбор – и как журналисти правят жива верига пред автобуса на ЦСКА, само за да успеят да направят някакво интервю.

В „Завръщане на седмицата” поразявищите усти Иво Райчев и Ники Александров ще коментират две от най-големите фигури в историята на английския клубен футбол – Пол Скоулс и Тиери Анри, които се завърнаха в игра за Манчестър Юнайтед и Арсенал. „Пред банята” ще коментира и уникално постижение за Йордан Йовчев, който се класира се на шеста поредна олимпиада!

Гледайте „Факторът Кошлуков” на живо по TV7 всяка събота, 9:00-11:45!