Крилатото трио на Гонг Иво Йовчев, Стефан Стоянов и Станислава Кръстева пропътува близо 600 километра за 12 часа, за да отрази поредната „прекрасна” изява на футболните ни младежи. За разлика от бг спортистите, професионалният дълг на нашите репортери ги лиши от пищен купон по случай рождения ден на Йовчев.

Отговорникът за Литекс в екипа на Гонг врътна 30 години на ферибот, на път за България. Работните задължения до такава степен бяха завладели екипа ни в Румъния, че годишнината бе посрещната само с топло ръкостискане.

В помощ на крилатите репортери влезе дори ръководството на младежкия национален отбор, което пътува с тима до Румъния. Шефовете на „трикольорите” ни включиха автомобила на Дарик радио в ескорта до границата, на връщане от контролата, играна в Каракал. Доброто настроение на екипа ни успя с усмивки и закачки да поддържа, въпреки студа и транспортните неволи, нежната грация от Gong.bg – Стенли.

Днес обаче екипът бе в пълен състав и въпреки минорното настроение, особено след драмата в Белград, отбелязахме подобаващо юбилея на Йовчев. Момчето се отчете с достойна почерпка.

ЧРД, Иво! Бъди жив и здрав, много щастлив, обичай и бъди обичан!