Сред нестихващия бяг на новините, кристалният звън на чашите пак оглася пространството на задушевната ни редакция. Благопожелания за здраве, щастие, късмет, успех навред, любов и сбъднати мечти, се носят в атмосфера на шеги…Сигурно се питате какъв е поводът? Един от нашите най-ценни кадри посреща своя рожден ден! Стефан Стоянов помъдря с още една година, но продължава да е все така ентусиазиран и по детски целеустремен.

За Стефан няма табута в света на спортната журналистика, затова и често задоволява интереса на футболния запалянко, доставяйки  поредната „гореща новина“. А едва ли има слушател или читател, който да не познава особата на нашия колега, който редовно изпълва ефира на Дарик и сайта Gong.bg  със своите емоционални и точни коментари.

Заради всичко това, ние в Гонг сме щастливи, че Стефан Стоянов е част от нашето семейство, но както се казва: „Честито на печелившите!“ Днес, радостни от възможността, че можем да споделим дълбоко личния му празник, искаме да му пожелаем най-сърдечно здраве, хиляди моменти на неописуемо щастие, сърце, изпълнено с любов, а усмивката на най-важния в живота му човек – бебето му Тошко – да озарява всяко негово утро!