Някъде из наситения с мачове и какви ли не спортни събития 6 април, екипът на Гонг има своя дълбоко личен повод за почерпка. Дългогодишният наш колега и приятел Светослав Табаков празнува своя 50-годишен юбилей!

Можете да чуете Светльо редовно или по време на обедната емисия спортни новини по Дарик, или по време на някой дълъг Гонг-маратон. А ако държите да го видите – той е там, където е ресорният му Локомотив София.

Съвестен професионалист и страстен фен на испанския футбол, нашият колега притежава особена харизма. Често брани любимия си Валенсия, но с още по-голяма страст изтъква достойнствата на футболните магьосници от Барселона.

Въобще, историите на Светльо нямат край, но далеч по-впечатляващо е, че той може да ги разкаже на поне 5-6 езика. Да, той е истински полиглот, а ние сме горди, че е сред нас вече толкова години.

Честит Рожден Ден, Светльо! Целият ни екип иска да ти пожелае здравето на скалите, дълголетието на орлите, а с полета на мечтите да покоряваш нови и нови професионални върхове!