Рейбоу плаза очаква 10-те най-добри спортисти на България. Генералната репетиция за шоуто довечера е към своя край, декорите са поставени, залата е украсена в очакване на една различна церемония, която според организаторите от Нове холдинг ще запомним.

Диригентът на спектакъла Маги Халваджиян има желанието да представи постиженията на спорта ни в една позитивна светлина с надеждата идната година да пожънем по-добри резултати, защото като цяло 2008-ма не бе според очакванията ни. Режисьорът обаче е оптимист и неговата идея е да уважим тези, които през годината все пак успяха да прославят с добро името на България.

Номинираните 10 спортисти ще бъдат с персонален стайлинг, за които отговорност пое нежната половинка на Халваджиян- Кремена.

„Те са много щастливи, че им се обръща внимание, че по този начин е оценен труда им през годината. Последна репетиция бе според планираната организация. Нямаше проблеми. Спокойни сме, всичко е под контрол и дори ще имаме време за кафе преди началото на церемонията.”-сподели за Гонг от залата Христина Богданова от Нове холдинг.

Шоуто е с начален час 20.30, а прякото излъчване в ефира на Дарик Радио стартира точно в 20. Очаквайте всичко най-любопитно преди, по време и след церемонията „Спортист на годината”. Кой ще е номер 1, кой ще е най-успешният ни треньор- разбира се и в сайта Gong.bg.