През 70-те години на миналия век нашите учени доказаха, че екстрактът от Бабини зъби спомага за повишаване на нивата на тестостерона при мъжете.

Отдавна знаем, че българската природа е дала на медицината едни от най-уникалните билки в света. Билката Tribulus Terrestris, позната още като Бабини зъби е едно от тези световно признати растения, което в научните среди е доказан мощен стимулатор на мъжката потентност. Но е важно да знаем, че само българският Tribulus Terrestris има свойствата да доведе до естествено увеличаване нивата на тестостерон, а от там до подобряване на сексуалните възможности. Само нашето растение има този безценен състав, благодарение на специфичните ни климат и релеф. Този факт често е умишлено премълчаван от дистрибутори и търговци на продукти, съдържащи Tribulus Terrestris, но не от България. Повече за действието на тази неповторима българска билка, както и как да се ползвате от него, ще намерите ТУК.

Натурални продукти

източник: Gong.bg

През 70-те години на миналия век нашите учени доказаха, че екстрактът от Бабини зъби спомага за повишаване на нивата на лутеинизиращия хормон (ЛХ), което води до повишаване нивата на тестостерона при мъжете. Следват и многобройни чуждестранни проучвания и тестове, които безспорно доказват благоприятното действие на билката върху мъжката полова мощ – по-дълга ерекция, повече сексуална издръжливост, по-високо либидо. Ефектът за спортуващите също е ненадминат – билката провокира по естествен път растежа на мускулите.

И докато по света се предлагат продукти с не дотам ясен произход, състав и действие, ние имаме екстракт от българската билка Бабини зъби в най-чиста и доказана форма. Натуралните продукти стават все по-предпочитани от нас, мъжете, не само заради отличното действие върху потентността и физическата сила, но и заради здравословните им влияния. Такива са Екстракт от Бабини зъби и Тонус Фортис на Life Nutrition. Можете веднага да ги вземете в комплект на много изгодна цена от ТУК.

Тонус Фортис е продукт за мъже, без аналог в света! Съдържа екстракти от Бабини зъби, Магарешки бодил, Мурсалски чай, Жълт кантарион и Гуарана, обогатени с витаминен комплекс. Създаден да помогне на съвременния мъж да бъде енергичен, с добра концентрация, ведро настроение и в добра сексуална форма. Комбинацията от Тонус Фортис и Екстракт от Бабини зъби е отличното съчетание за нас, мъжете. Не случайно е наречена комплект за ТВЪРДИ МЪЖЕ! Защото приемът на двата продукта спомага за:

- Стимулиране и удължаване на ерекцията

- По-добра полова и физическа издръжливост

- Енергия и жизненост

- Добра концентрация и памет

- По-бърз растеж на чистата мускулна тъкан

- По-бързо изгаряне на мазнините

- Изчистване на холестероловите плаки

Натуралните продукти с чист екстракт от българската билка Бабини зъби са едни от най-желаните продукти от мъжете по целия свят. А ние можем да се сдобием с тях бързо и лесно на изгодна цена от ТУК.