Българската федерация по лека атлетика отправя покана за участие в открит конкурс за създаване на графичен символ (лого) и разработване на прилежащ към него бранд бук за официалното представяне и комуникационни кампании на централата.

Представените проекти на графичен символ (лого) и прилежащия към него бранд бук следва да бъдат изготвени единствено за целите на този конкурс и да не са участвали или показвани в други конкурси и проекти. Предложенията трябва да бъдат авторски, оригинални, новаторски, разпознаваеми и асоциативни. Авторите трябва сами да представляват проектите си, а при съавторство – да бъдат упоменати всички съавтори.

Всеки кандидат може да участва с до два проекта. Крайният срок за подаване на предложенията е до 13:00 часа на 20 август 2024 г.

Няма да бъдат разгледани и допуснати до участие проекти и/или документи, представени след изтичането на крайния срок за получаване. Няма да бъдат разгледани и допуснати до участие проекти, които не отговарят на условията за участие в конкурса или не са придружени от всички изискуеми документи.

Българската федерация по лека атлетика (БФЛА) е националната спортна организация, отговорна за развитието и популяризирането на леката атлетика в България. Основана с цел да обединява и координира дейността на клубовете и състезателите по лека атлетика в страната, федерацията играе ключова роля в организирането на състезания, обучения и програми за развитие на спорта.

Награден фонд за избрания проект 1000 лева.