Българската манекенка Вероника Стефанова завъртя ума на младежкия португалски национал Таргиня. Двамата се запознали след европейската квалификация между България и Португалия на стадион „Българска армия“преди два месеца.

15-годишната красавица и приятелката й Емилия били забелязани от звездата на португалците и футболист на италианския Интер Витор Пасос – Пеле. Футболистът останал очарован от двете момичета и незабавно се опитал да им привлече вниманието пред Националния стадион „Васил Левски“.

Считания за звезда на португалския футбол Пеле реагирал светкавично и пъхнал в ръцете на младата дама листче с неговия телефон и този на съотборника му Тиаго да Силва - Таргиня. Пленена от чара на Таргиня Вероника не обърнала внимание на играещия в Интер футболист и на свой ред дала своя номер на футболиста на Витория.

„Той е много мил, внимателен и се различава от българските мъже. Обича да ме нарича My Sweet Heart и „Принцеса“. Обаждам му се преди всеки мач, за да му пожелая успех,. След срещите той ми звъни, за да ми се похвали как е играл.“

.„Интересувам се от футбол от това лято. Имах ангажименти с модната агенция на Боровец, когато отборът на ЦСКА бе там на лагер. Запознах се с Илко Пиргов и други футболисти на „червените“. Иван Иванов, който в момента защитава цветовете на Локомотив Пд ме накара да заобичам футбола.“, коментира Вероника.

Вероника и нейната приятелка Емилия имат покана от двамата футболисти да изкарат новогодишните празници на остров Мадейра. Девойките все още обаче обмислят дали да приемат екзотичната покана. Родителите на двете дами на този етап нямат нищо против детския флирт...