Братът на легендарния ни колоездач Ненчо Стайков - Емил Стайков,е новият председател на хандбалния „Локомотив”. Той бе избран единодушно от 33 делегати на общо събрание на „Локомотив Металекс Билд”. За поста бяха издигнати и кандидатурите на инж. Никола Николов и доктора по икономика Десислава Белчева, но те си направиха самоотвод.

Делегатите решиха също „Металекс Билд” да отпаднe от името на клуба и той ще се нарича отново „Локомотив”. Спонсор на клуба остава Александър Евтимов. По предложение на инж.Никола Николов бе приета декларация с благодарност към г-н Евтимов за всичко което е направил за клуба и ще прави занапред.

Хандбалистите Станимир Казаков и Камелия Добранчева влязоха в новия УС от 11 души. Другите членове са Емил Стайков, инж. Никола Николов, Андрей Андреев, Богомил Стоянов, Добрин Добрев, Стефан Желязков, Десислава Белчева, Искра Белчева и Диян Димов.

„Ще се стремим към диалог и прозрачност в клуба, както и към по-добра работа с общината. Ще се постараем също да повишаваме качеството на игра на двата ни отбора, за да са водещи в България и през другия сезон”, заяви Емил Стайков.