Борис Недялков - Спортен талант на „Еврофутбол“ – стана държавен шампион на 1000 метра двуместен каяк на завършилия в неделя Държавен индивидуален шампионат по кану-каяк за мъже и жени в Пловдив. Състезаващият се за отбора на „Левски“ - София видинчанин спечели титлата заедно с Любомир Тодоров. Същият тандем завърши трети на 500 метра. Само техническа неизправност в тяхната лодка им попречи да се придвижат по-напред в класирането.

Борис оформи пълния си комплект с медали от Държавното първенство, след като на 5000 метра едноместен каяк завърши втори на около 2 секунди след европейския шампион Мирослав Кирчев. „Това е едно от най-добрите ми постижения в тази дисциплина и съм много доволен“ – сподели след състезанието Недялков.

Борис заедно с Любомир Тодоров, Мирослав Кирчев и Димитър Иванов се класираха на трето място на 4-ка каяк на 1000 метра, но в последствие бяха дисквалифицирани заради неучастието на Иванов в индивидуалния каяк на същата дистанция.

Още едно спортно постижение маркираме през уикенда за Спортните таланти на „Еврофутбол“ – Митко Ценов финишира първи заедно с Йоло Николов и Ванче Попов в Шосейния пробег „25-ти септември“, който се състоя на 28.09.2013 г. в Добрич. Тримата пробягаха за еднакво време разстоянието от 3400 метра, но Митко бе класиран на трето място заради възрастта си.

Спортният талант на „Еврофутбол“ – Георги Гайдарджиев, бе обявен за „Почетен гражданин“ на Благоевград на заседание на общинските съветници на града, което се проведе на 27.09.2013 г. Предложението на Владимир Елезов, което бе подадено още в началото на годината, бе прието с мнозинство от общинарите.

Георги Гайдарджиев е само на 23 години и вече има богата колекция от републикански, европейски и световни титли в канадската борба: 18 пъти републикански, седем пъти европейски и осем пъти световен шампион за юноши и мъже, лява и дясна ръка. През октомври 2012 г. Георги постави световен рекорд на Гинес за най-много набирания с една рька за 1 минута. Зачетени бяха 17 при тогавашните 9.

В началото на септември 2013 г. стана световен шампион на лява и дясна ръка при мъжете до 60 кг.