Уинбет е един от най-популярните хазартни оператори в България. Мнозина потребители се насочват към него поради промоциите, които предлага, както и разнообразието от игри и възможности за залагане. Клиентската поддръжка на Winbet е на добро ниво, като е на линия през цялото време, за да отговори на всякакви въпроси.

Не случайно това е едно от най-разпознаваемите имена сред хазартните любители. С дългогодишна история на успешно функциониране на територията на България след получаване на лиценз от НАП, Уинбет остава една от добрите опции за любителите на хазарта.

Коледните празници наближават, а с тях идват и коледните подаръци от хазартните оператори. Тази година Winbet са подготвили коледен подарък за своите потребители.

В периода от 1.12.2022 година – 31.12.2022 година – всеки активен клиент на Уинбет има шанса да вземе участие в офертата „Коледни изненади“ и съответно да получи персонални супер бонуси от различен тип – те могат да включват безплатни врътки, както и различни суми.

Всеки клиент, който е направил залог на стойност минимум 50 лева ще може да получи коледен чорап – в този коледен чорап се крият няколко бонуса – кеш бонус с/без депозит, безплатно залог за спорт и разбира се – безплатни врътки за някои определени игри. Правилата и изискванията, които трябва да бъдат спазени ще са видими във „Важат правила и условия“. Бонусът, който Winbet предлага на своите потребители за празниците е наистина много добър и дава възможност за големи печалби и забавни хазартни приключения.

Не само Уинбет предлага коледни изненади на своите потребители, а някои други оператори също, като например Бетано. Бетано е популярен хазартен букмейкър, който навлезе в България преди по-малко от година, когато придоби своя официален лиценз за функциониране от НАП. Днес този букмейкър функционира с голяма сила, тъй като предлага разнообразие от игри и много добри промоции на своите потребители.

Бетано предлага на своите клиенти възможност да се включат в турнир, чийто награден фонд е доста атрактивен – 5000 лева. В тези турнири често участват различни игри, като последната, която бе под светлината на прожекторите е Diamond Plus на Amusnet Interactivе. За да могат потребителите да участват в този турнир, то те трябва да имат регистрация и да изберат да участват в събитието. За всеки 1 лев който залагат – клиентите получават 1 точка, трупаща се към крайното класиране. Всеки потребител класирал се в топ 120 получава награда, като този на 1-во място взима 1000 лева, този на второ 850 лева, този на трето 750 лева и така нататък. Играчите, класирали се на 10-20 място получават по 50 лева, а тези на 21-120 -> 50 безплатни врътки.

Това, което има значение обаче е, че и двете промоционални оферти предоставят на клиентите реални възможности за печалби. Бонусите и промоциите дават възможности за печалби.