Ямайската легенда на леката атлетика Юсейн Болт продължава да полива третия си пореден хеттрик от златни медали на Олимпийски игри. Той пренесе личния си купон от Рио де Жанейро в Лондон, където прекарва следващата част от ваканцията си. 

И в същото време продължава с изневерите. Приятелката му Каси Бенет със сигурност е потресена от поредните кадри, които уловиха възлюбения ѝ в компанията на три различни дами в три различни момента в едни от най-скъпите заведения в британската столица. Всички те бяха в най-скъпия квартал на града - Мейфеър. 

Купонът за него продължил до 4:30 сутринта, след което такси го чакало пред заведението, за да отведе компанията му до хотела. От нежното присъствие в нея обаче останала само една неизвестна едрогърда мадама, която все пак беше уловена от папараците на излизане от дискотеката. 

Партито за Болт започна веднага след последния му старт на Олимпийските игри. Веднага след него ямаецът посрещна 30-ия си рожден ден на 21 август и от тогава всяка вечер е на различен купон, в различна точка на света.