„Искам всички хора да знаят, че нямам вина. Сигурен съм, че това ще се докаже. Искам да гледат на мен като на олимпийски шампион, а не като на престъпник,“ каза в ексклузивно интервю за TV7 Гълъбин Боевски.

Във втората част от интервюто от Бразилия на Георги Налбантов и Атанас Захариев Боевски коментира и хипотезата, че наркокартел е нагласил схемата по задържането му, тъй като ги е издал пред властите. „За да издадеш някой, трябва да знаеш нещо. Не знам за никакъв канал“, категоричен беше Боевски. „Никога не са ме разследвали за наркотици в България.“

„Моите фирми са достатъчно бели и чисти и всичко може да се провери. Нормално е като започваш нов бизнес да вземеш кредит и след това да го връщат. Приходите са достатъчни, за да покриваме разходите по кредита“, обясни Боевски.

„Абсурд е, че Валтер Папазки ми е отпуснал кредит за залите. Излезте от жълтите вестници. Никога не съм се занимавал с престъпления“, добави олимпийският шампион.

„За мене всичко от 11-годишен е подчинено на спорта. Никога не съм имал намерения да имам много пари, да се правя на бандит...,“ каза още Гълъбин Боевски.

Цялото интервю вижте тук.