Вече бившата съпруга на световноизвестния голфър Тайгър Уудс, Елин Нордегрен, заяви, че разкритията за системните му изневери са я накарали да премине през истински ад.

В интервю за американското списание "Пийпъл" тя заяви: "Колкото повече се разкриваха нещата, толкова повече се чувствах глупачка. Как не съм разбрала нищо?" пита се бившият модел в 19-часовото интервю за списанието, което журналист взе от нея в дома й в рамките на 4 дни.

"Думата предателство не е достатъчно силна", за да изрази това, което звездата на голфа Уудс я е накарал да изживее, разказва тя.

"Имах чувството, че моят свят се срива", добавя тя. "Обичах го. Забавлявахме се толкова много. С него се чувствах сигурна."

Тайгър Уудс пое цялата отговорност за провала на брака им. "Ясно е, че моите действия са тези, които ни доведоха до това решение", каза от своя страна той в първото си публично изявление след обявяването на развода. "Направих много грешки в живота си. Трябва да живея с това".

На въпрос дали се чувства облекчен след като разводът бе обявен, той заяви: "Не мисля, че това е думата. Мисля, че по-скоро става въпрос за тъга".

Спортистът милиардер претърпя лека автомобилна катастрофа, заради което бе за кратко хоспитализиран през ноември 2009г. Този инцидент даде начало на разкритията на серия от негови изневери със сервитьорки и порноактриси.

Според един от слуховете в нощта на инцидента Елин се въоръжила със стик за голф, за да бие с него съпруга си, след като научила, че той има извънбрачна връзка. В интервюто си за "Пийпъл", цитирано от БГНЕС, тя обаче твърдо отрече това и обясни, че стикът й трябвал, за да помогне на съпруга си да се измъкне от колата. "Слухът, че съм използвала стик за голф, за да удрям с него мъжа си е наистина смешен".

Стресът от скандалните разкрития я лишил от сън, тя загубила апетита си, разказва бившата г-жа Уудс пред списанието. В дните преди развода започнала да й пада косата. "Напълно разбирам, че тя е тъжна и чувствам същото", каза от своя страна Тайгър Уудс. "Желая й най-доброто, за всяко нещо."

„Това е един тъжен период от живота ни. Бързаме да подновим живота си и да направим така, че да отгледаме нашите деца по най-добрия начин, по който можем. Това е важно", каза той в заключение.

Тайгър и Елин имат две деца - тригодишната Сам Алексис и 19-месечния Чарли Аксел.