Сигурно се чудите къде точно изчезнаха всички популярни зали на играта Бинго? В края на 90-те години тази игра беше в своя апогей и мнозина проверяваха късмета си на една по-бърза и интересна игра, която напомня много на лотарията, но с тази разлика, че не чакахме следващия тираж. Това предложение накара много почитатели да се забавляват, а и правилата бяха изключително праволинейни. Днес обаче е прецедент да откриете действаща и активна зала за игра. Ето защо ако разгледате портфолиото на Палмс Бет казино игри ще откриете, че играта е налична в тяхната платформа. Това не бива да ни изненадва по няколко причини.

Макар и италианците да я създават някъде през XV-XVI век и след това да покоряват Европа с това предложение, то претърпя доста промени и има някои разлики. Например в България се играе версията с числата от 1 до 90, докато в САЩ числата са до 75. Ако не си спомняте правилата, нека ги споделим бързо. Получавате няколко картончета с числа, които са подредени на абсолютно случаен принцип. Започват да се теглят всичките числа от урна и победител е този, който успее да направи една права линия.

Логично е да се досетим, че докато това предложение се играе в изцяло реална среда, то не е едно от най-бързите, едно теглене може да продължи между 20 и 40 минути. Днес повечето клиенти предпочитат бързите игри, а и нека си признаем, малцина можеха да дешифрират настроението на дамата, която се опитва да чете числата. В онлайн платформите точно тези недостатъци са премахнати.

Защо? На първо място не е задължително да чакате тегленето до самия край. Играта започва с генерирани картончета, числата се теглят в рамките на секунди, при наличието на права линия, тя автоматично се отбелязва от системата, а в някои моменти ще открием, че дори получаваме бонус с тегленето на допълнителни числа, за да може все пак  да изпълните линията си.

Освен това ще открием, че вече не се налага да викате победоносно „Бинго“, зад този термин стоят англичаните, които изпадали някога в екстаз при победа, а точно този термин е останал и като официално име. Поради някои недостатъци в реалната среда, като фактът, че трябва да се наема персонал и помещение, което също има разходи, iGaming студиата решиха окончателно проблемът и предложиха забавлението на много по-високи обороти, като в посочения бранд дори се състезаваме за джакпот.

Все по-често забелязваме, че и други популярни игри получават своя онлайн прочит по няколко причини. В реална среда е малко по-трудно да се поддържат, освен това ще открием, че тенденцията е повече от познатите забавления да се преместват в тази платформа. Впрочем онлайн Бинго игрите вече са поставили и някои рекорди, японците поставиха такъв за най-много участници в онлайн платформа, които с удоволствие предпочели да играят пред компютъра си, отколкото в зала.

Някои друг са установили, че колкото и да се опитват да намерят стратегия, такава просто липсва. Най-важното е, че основните правила остават непроменени и не могат да ни разочароват по никакъв начин, като всичко това е повече от добра новина, особено след като класиките винаги са били предпочитани. Най-важното е, че ако искате да си припомните този вид забавление без абсолютно никакви рискове, можете да го направите с помощта на демо игра.