Бъдещата съпруга на талантливия полузащитник на Славия Радослав Рангелов Биляна Туманова заяви, че двамата ще се оженят заради купона.

„Ние станахме гаджета още преди аз да стана спортна репортерка и той да влезе в мъжкия отбор на Славия. Той ми е като ученическа любов. Аз ги знам новините на Славия, но аз си ги запазвам за себе си. Заминахме за Лондон на екскурзия при сестра му. Отидохме да пием чай в Нотинг Хил, след което както си вървяхме и видяхме книжарницата от едноименния филм и влязохме. След това той ми подаде една книга „Една истинска любов”, на която пишеше неговото име и в началото помислих, че авторът на книгата има същото като неговото име. След това я разгърнах и видях една негова снимка, след това книгата бе пълна с наши снимки и накрая пишеше ще се ожениш ли за мен. Естествено, че съм го пускал да излиза с Благой Георгиев. Той има право на ергенско парти и аз на моминско”, разкри годеницата на Ради Рангелов.

„Аз съм за Славия. Ние по принцип винаги пропускаме Свети Валентин. В началото ми бе по-трудно, вече не е и правя компромис. Ако на всеки 8 март има мач, който ти да държиш и жена ти ще свикне. Аз внимавам с футболните пристрастия. Футболът не ми е ресор”, коментира репортерката от БНТ 1.

„Преди да получи първата контузия не ме беше толкова страх, но след това отидох на няколко мача и коремът ми се свиваше на топка. На първия мач, който го гледах бе още, когато той беше юноша на Левски и при една борба за топка той скочи и се удари с едно друго момче и след това бе със спукана глава. Той не става от компютъра”, каза още Туманова.

„Всичко се вълнуват. Голяма емоция е всички се чудят с какви тоалети да бъдат. Чух подмятания за брака по принцип, че съм луда да се омъжвам. Женим се заради купона. Видях една рокля, която страшно много ми хареса и реших, че тя е за мен. Когато отидох в телевизията не знаех какво точно ме очаква, но се влюбих определено, тъй като има голяма тръпка. Това много ми допадна”, добави годеницата на талантливия нападател на Славия.

„За съжаление здравословен проблем ме спря от плуването. Роналдиньо ми харесва като футболист, а и като мъж. Не е хубав, но е чаровен има излъчване. Джиджи Буфон също е много добър футболист. Сесксимвола Кристиано Роналдо не ми харесва, защото е много нежен и все се мръщи нещо. Димитър Бербатов е много добър футболист. Не ми отива да съм руса”, сподели Биляна Туманова.