Няма да се продават предварително билети за професионалния ММА турнир „MaxFight 23“, който ще се проведе на 2 август в Свети Влас, а ще се купуват на място, заради ограничените места. На пресконференция, организирана за събитието стана ясно, че предстоящият на 2 август професионален ММА турнир от българската елитна организация „Максфайт“ отново ще се проведе в амфитеатъра в комплекс „Арена“ в курорта Свети Влас .

Както всеки август и този път край морето за турнира ще пристигнат за участие голяма част от представителните български състезатели по ММА, като освен това ще има състезатели от Испания, Великобритания и Хърватия.

Един от сблъсъците в категория до 70 кг ще противопостави двама опитни и силни съперници. Единият е досега непобеденият бургаски боец Георги Стоянов, който е внук на големия първи български олимпийски шампион – бореца Никола Станчев, а другият – атрактивния боец от Стара Загора Веселин Иванов-Лудия.

В друг мач в категория до 93кг на ринга ще се срещнат пловдивчанинът Георги Тодорчев и Никола Дипчиков. Близнаците Димитрови също ще се качат на ринга, като Росен ще срещне русенския състезател Николай Алексиев, който в последните си изяви записа зрелищни победи.

Румен Димитров ще има за съперник чуждестранен боец. По всяка вероятност съперници от чужбина ще имат и 84-килограмовия Деян Топалски, и поморийския боец в категория до 93кг Атанас Джамбазов.