Безсънна, но щастлива нощ имаше Ралица Караджова. Най-скоростният шофьор в екипа на Гонг за първи път застана зад волана в малките часове на деня с дестинация „Шейново”.

Рали имаше отговорната задача да закара сестра си Петя до специализираната акушеро-гинекологична болница, където в 5:00 часа тази сутрин проплака малкият Александър. Г-ца Караджова вече е щастлива леля и радостта й най-вече е това, че племенникът я послуша, изчаквайки с появяването си на бял свят. Ралица бе поставила задача щастливият момент да бъде след 21 април, за да може тя и мъникът да са една зодия – Телец.

Бебокът е кръстен на легендарния Александър Македонски - Велики и е орисан да бъде като него владетел на света, лидер, мъдрец, боец и обект на желания от жените. Данните му към момента са 48 сантиметра и 3,150 кг. все още обаче е спорен въпросът от кой отбор ще бъде. Баща му Мартин е от Левски, майка му Петя и леля Рали пък клонят към червената идея. Тепърва ще се разбере към кой ще е Сашко или ще избере например Славия, Локомотив или друг тим за своя любим отбор.

Новото попълнение на фамилията не спря Рали не само да дойде на работа в Гонг, да почерпи, но и да отиде на стадиона, за да коментира мача Локомотив София – Славия.

Гонг пожелава на мама Петя, татко Мартин, дядо Тончо, баба Виолета и леля Рали много здраве, щастливо бъдеще и нови попълнения на фамилията, а на малкия Александър да расте щастлив, умен, весел и игрив, за да е гордостта на всички роднини, а това, че ще бъде насочен да стане футболист, е почти сигурно като си има такава леля.