Звездата на германския национален отбор по хандбал Михаел „Мими” Краус разкри пред списание „Bravo Girl!”, че не прави секс преди мач.

23-годишният плейбой сподели, че първият му сексуален контакт е бил на 16 години. „Аз и преди това можех да го направя, но не исках. Най-хубаво е, когато сефтето е с първата ти любов, както бе при мен. В една връзка възрастта няма значение”, смята Мими. Неговата първа жена е била с 4 години по-голяма. „Беше супер! Всички приятели ме питаха: „Ей, как го направи?”.

„Преди мач не правя секс. Държа на това по-скоро от суеверие”, призна звездата на Бундестима. „Освен това сексът преди състезание може да те измори. Затова по-добре да не пробвам”, каза Краус.

Въпреки своите 23 години хандбалистът отдавна е считан за секссимвол в Германия. На 16 е бил обявен за „Момче на годината” от младежкото списание „Bravo”, а при завършване на училище е получил примамливи предложение за фотомодел. Той обаче е избрал хандбалната кариера и явно не е сгрешил, тъй като на последното Световно първенство отбеляза 25 гола за Германия.