Една от най-добрите художествени гимнастички на Украйна през последните години Анна Бесонова отново се върна към спомените си към спечелването на световната титла през тази година. Тя разкри как се е чувствала в този момент и какъв е нейният начин да стигне ди успеха.

„Трябва да си призная, че получавам изключително голямо удоволствие от играта на килима, от движенията, от музиката, от феновете. През последната година тренирах и се състезавах в голяма степен не заради медалите, а заради зрителите. Това е истината. Дори си казах: дори и да не победя, важното е, че цялата зала е за мен. Мъчно ми е за хората, които играят нечестно”, каза атрактивната грация.

Анна Бесонова спечели златото в индивидуалната надпревара на Световното първенство по художествена гимнастика, което се проведе през месец септември в Патра, Гърция.

„Когато видях резултата не знаех какво да направя, къде да отида. Залата се взриви, а аз просто стоях с ръце на лицето си и плаках”, сподели още Бесонова.

„Най-много ме трогна съобщението на баща ми, което той ми изпрати след това. Много дълго не го бях виждала, но той написа неща, които никога не ми е казвал”, разкри още световната шампионка.