Президентът на Българската федерация по бейзбол Иво Виденов изпрати меморандум до всички президенти на бейзболни клубове и членове на централата, с което иска да спре обвиненията за прахосване и покриване на 700 000 лв.

Ето и пълния текст на меморандума:

Уважаеми колеги,

На заседанието на УС миналия четвъртък, г-н Марио Примджанов с огорчение ни информира, че в бейзболните среди се разпространяват неверни слухове, че федерацията е похарчила нерегламентирано над 700 000лв. за изграждане на бейзболното игрище на територията на СК „Диана”.

С настоящето апелирам към всички да проявяваме нужното уважение един към друг и особено към личностите, които години наред са работили за бейзбола с цената на много жертви, вложили лични средства и сили в работата, към всички онези, които имат изключителен и неоспорим принос за развитието на нашия спорт!

Моля Ви, когато имате конкретни въпроси, свързани с дейността на федерацията, изпращай те ги писмено на имейл или по факс, с цел да бъдат информирани своевременно всички членове на УС. Също така, когато искате да поставите въпроси, които Ви вълнуват или идеи, които да обсъдим, на Ваше разположение сме за среща или разговор.

Надявам се, че може работим обединени от общите цели и идеали, като се абстрахираме от лични емоции и принципно решаваме всички проблеми, които се изпречат на пътя ни, в името на играта!