Автобиографичната книга на Рони О'Съливан преведена на български език е готова и ще бъде пусната в продажба. Това разкри за Gong.bg председателят на БФСнукър Олег Велинов.

„Автобиографичната книга на Рони О'Съливан преведена на български език е готова и ще бъде пусната в продажба на пазара още сега за тези демонстративни мачове, които предстоят между Стюърт Бингам и Шон Мърфи“, сподели Велинов.

Ракетата заявява в биографичната си книга Running, че преди 10 години са му предложили 20 000 паунда, за да загуби мач от Висшата лига. Англичанинът споделя още, че с него се е свързал посредник, а по време на 15-минутната им среща мъжът му е обяснил кои фреймове трябва да загуби и каква е процедурата след това. Ракетата категорично отказва офертата, тъй като е от "хората, които винаги казват истината". О'Съливан обяснява, че знае за още 7-8 състезателя, които са продали фреймове в различни мачове, като по думите му те са от елита на професионалния снукър.

О'Съливан не се притеснява да каже, че сам е "насилил късмета си", употребявайки наркотици по време на кариерата си. Нещо повече - Рони споделя, че на моменти отчаяно е искал турнирите да приключат, за да може да избегне допингконтрола.