Бившият мениджър на Челси Аврам Грант се намира на най-горещото спортно събитие на планетата в момента – Олимпийските игри в Пекин. Израелският специалист бе забелязан от журналисти на трибуните на стадиона „Птиче гнездо” да наблюдава лекоатлетическите състезания.

Репортерите не пропуснаха възможността да зададат няколко въпроса на Грант, свързани предимно с бъдещето му.

„Имам предложения от испански и холандски отбори, но бих предпочел да остана в Англия. Иска ми се да водя отбор от Висшата лига, който ще се бори за челните места, клуб, който може да прогресира. Готов съм да почакам още няколко месеца, ако се наложи”, сподели надеждите си Грант.

„Изминалият сезон бе удивителен. Взех отбор, чиито резултати бяха започнали да спадат и заедно направихме доста. Гордея се с това, което направихме, но не смятам да се обръщам назад, искам отново да побеждавам”, добави израелецът.

„Нямам никакви претенции към ръководството на Челси във връзка с уволнението ми. Желая успехи на Роман Абрамович и Луиш Фелипе Сколари.”

„Никога досега не съм бил на Олимпийски игри, затова съм изключително доволен от видяното днес. За първи път от 35 години насам съм свободен през месец август, затова се забавлявам, но планирам да се върна във футбола”, завърши Грант.