Ансамбълът на лагер във Варна, контролно за индивидуалистките

<strong> източник: LAP.bg, Илиан Телкеджиев</strong>

източник: LAP.bg, Илиан Телкеджиев

Ансамбълът на България по художествена гимнастика вече провежда лагер във Варна. Малко след завръщането си от Япония, момичетата на Весела Димитрова продължават своята усилена подготовка, която в следващите седмици ще протече в Националната спортна база „Спортпалас“.

Както е известно, мислите на Симона Дянкова, Елена Бинева, Теди Александрова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, както и резервите Стефани Кирякова, Камелия Стоилова и Анна Шивачева, вече са напълно насочени към Световното първенство в Пезаро.

Преди него грациите ни ще участват на две състезание от сериите Чалъндж – в Минск (5-6 август) и Казан (11-13 август). Световното стартира на 29 август и ще приключи на 3 септември.

Същевременно индивидуалистките ни ще имат контролно състезание на 4 юли. От 11.00 часа на базата в Раковски (София) гимнастичките ще покажат своите съчетания, с подобренията, направени по тях. 

Свързани материали

  • Грациите ни сътвориха истински спектакъл за японските си фенове Грациите ни сътвориха истински спектакъл за японските си фенове
  • Левски Илиана шампион отборно по художествена гимнастика Левски Илиана шампион отборно по художествена гимнастика
  • България - четвърта след първия ден на ЕП по художествена гимнастика България - четвърта след първия ден на ЕП по художествена гимнастика
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Художествена гимнастика

Други спортове