Ансамбълът на България е с втори стартов номер в квалификациите с 5 въжета.

Състезанието започва утре в 15.50 часа българско време. Утре е само изпълнението с 5 въжета, а с три обръча и два чифта бухалки е на 22-ри август като момичетата на Адриана Дунавска са с 8-ми стартов номер.

В първото изпълнение с номер 1 е Италия, а Русия е с 4-ти номер от общо 12-те ансамбъла. Във второто изпълнение на 22-ри август като номер 1 стартира Япония, а последен ще играе отборът на Гърция.

Утре от 13.00 часа българско време започват квалификациите в индивидуалния многобой при жените, където участват Симона Пейчева и Елизабет Паисиева. Симона Пейчева ще играе с 10-ти номер.

Тя ще бъде 10-та в първото завъртане с обръч, а след това е 9-та във втората ротация с въже. Елизабет Паисиева е с 14-ти номер като в първия поток ще играе 14-та с обръч и 13-та с въже.

Във втората ротация на 22-ри август с бухалки и лента Елизабет Паисиева ще играе 2-ра първо с лента, а Симона Пейчева е 22-ра също с лента.

Паисиева започва първа в последното изиграване с бухалки, а Пейчева е 21-ва като след нея до края на състезанието има само три гимнастички.

Финалът в многобоя при жените е на 23-ти август, а при ансамблите - на 24-ти август в последния ден на олимпийските игри.