Скандалната поп певица Анн Джи отново грабна златния медал за най-изящна фитнес фигура в категорията "Фитнес модел" на първенството по фитнес за Евро купата, провело се в Сърбия.

След дълги и изморителни подготовки нашата Мис Фитнес България се класира първа, като остави след себе си момичета от Франция, Германия, Чехия, Швейцария и други.

След награждаването Анн Джи остана още една седмица в Белград, като гостуваше всеки ден в различни предавания и даваше интервюта.

Тя бе специален гост на известното петъчно шоу по Pink TV- "Bravo Show". Певицата се яви и на националното първенство на Сърбия по фитнес и бодибилдинг, където три години по ред е печелила тяхна Big Brother-ка, която след като научила, че тази година конкурентка ще и е сексапилната плейбойка от България, отказала да се яви на конкурса.

Анн Джи се класира за световното догодина, което ще се проведе в Литва. Тя ще е единствената, която ще представлява България на този световен турнир, където в категорията "Фитнес модел" ще се състезават най-красивите жени от цял свят с най-перфектните тела.