Английският национален отбор по ръгби, който в събота загуби на финала на Световното първенство от ЮАР, не прекара дълго време в тъгуване по изпуснатата титла. Вместо това здравеняците предпочетоха да удавят мъката си в литри шампанско и уиски, в компанията на британските принцове Уилям и Хари.

Епичната запивка започна малко след последния съдийски сигнал на „Стад де Франс” и не бе приключила все още в 1 часа през нощта в неделя срещу понеделник.

Група ръгбисти и принцовете се откъснаха от бара, за да изгледат последното състезание във Формула 1, но ядрото на отбора, водено от капитана Фил Викъри и Джордж Чътър, не успя да се откъсне от чашите, като персоналът едва успя да ги изгони около 2 часа след полунощ.

Един от барманите разкри, че веселата компания е изпила невероятни количества алкохол, сред които четири огромни кега с бира и отделно 240 бутилки пиво, преди да бъдат доставени допълнителни количества.

Дори звездата на Англия Джони Уилкинсън не издържа на изкушението и след като не бе близвал капка концентрат през живота си, се напи с шампанско, след което сподели, че се чувства „ужасно”.

Партито започна в хотел „Мариот” в Париж, след което част от играчите отидоха на официална вечеря по закриването на първенството. Останалите обаче продължиха купона до зори, като се преместиха в шикозния клуб „Л`Етоа”, близо до Триумфалната арка...След това следите на ръгбистите и принцовете отново отведоха до бара, където „приключи” всичко.