Боксьорът Кубрат Пулев и приятелката му – фолк певицата Андреа, ще отпътуват за доста екзотична дестинация, където ще прекарат ваканцията си. След като Кобрата се завърна от Олимпиадата в Пекин, където отпадна още в първия кръг, той реши да заведе любимата си на тайландския остров Пукет. Двамата вече имат запазени самолетни билети за месец септември.

Най-интересната екскурзия, в която Кубрат и Андреа ще се включат, е посещение на най-голямата ферма за крокодили в света. Фолк-звездата изпитва лека непоносимост към влечугите, но ще се жертва заради любимия си. За сметка на това блондинката е много доволна от друга предвидена целодневна екскурзия – обиколка из градината на розите.

Ваканцията на популярната светска двойка ще продължи две седмици. Андреа вече се сдоби с всичко необходимо за пътуването – плажно мляко с висок защитен фактор, красива шапка и „златен” бански. От седмица Кубрат пък й преподава уроци по гмуркане, тъй като изпълнителката на “Хладна нежност” иска да разгледа всички красоти на Андаманово море.

Двамата не се притесняват от цунамита и на всяка цена искат да си побъбрят с някой будист. Преди дестинацията им до Пукет, Андреа и Кубрат ще отмарят и на остров Миконос, в Гърция. В момента двамата са на Слънчев бряг, където фолк-звездата е ангажирана с частни изяви.