Българската състезателка Анастасия Киссе завърши на 11-о място в многобоя на Световната купа по художествена гимнастика в Букурещ. Освен нея, страната ни беше представена и от Невяна Владинова се нареди веднага след нея – на 12-а позиция.

Анастасия Киссе получи оценки: обръч – 15.817,топка - 16.267, бухалки -15.900 и лента -16.267 и сбор за многобоя 64.251 На топка и лента Анастасия игра стабилно, но на обръч и бухалки допусна малки грешки, информира официалният сайт на федерацията.

Втората наша представителка - Невяна Владинова се представи много добре и зае 12-о място. Това е дебют за Невяна  на такъв форум. Тя получи оценки: 15.917 на обръч, 16.100 – топка, 16.283 на бухалки и 15.433 на лента с допусната грешка именно на този уред (сбор за многобоя 63.733). И двете момичета започват доста стабилно участието си тази година и на тях се възлагат големи надежди от ръководството на централата.

Многобоят в Букурещ беше спечелен от Мелитина Станюта от Беларус, след като и двете представителки на Русия допуснаха грешки на бухалки и лента. Сребърният завоюва от Алина Максимено – Украйна, а бронзът остана за едната от двете рускини - Дария Сватковская. Четвърта в подреждането е втората рускиня - Мария Титова, а топ осем допълват още - представителката на домакините от Румъния - Александра Пискупеску, Марина Дурунда от Азербайджан, Нета Ривкин от Израел и Лала Юсифова от Азербайджан.