През декември българските фенове на American Wrestling Rampage ще станат свидетели на един от най-добрите професионални кеч-спектакли в света. След успешното турне в Ирландия, Франция и Швейцария, на 6 декември федерацията по кеч AWR ще направи своята премиера и в България като част от европейското си турне European Invasion, съобщава Dariknews.bg.

Кечистите са отправили запитване към българските организатори дали могат да им осигурят специални приспособления за кърваво шоу. Звезди от ранга на Роб Ван Дам, Сабу, Сид, Екс Пак, Рейвън и Горещия Скоти ще гостуват на 6 декември в зала "Универсиада" в София. Кечистите имат намерение да пресъздадат атмосферата от първите дни на легендарната и брутална федерация ECW.

Те са поискали метални столове, дървени маси, стоманена стълба, бухалки, увити с тел, кофи за боклук и други аксесоари за болка. Очаква се в основния мач да се развихрят Роб Ван Дам и Сабу. Двамата "летящи" кечисти имат десетки сблъсъци помежду си, като понякога враждата им продължава дори и в съблекалните. Все още не е ясно как ще реагират шефовете на спортните съоръжения, ако съблекалните и вътрешните помещения бъдат изпочупени.

AWR предлага развлечение от най-висока класа - всичко, което един фен на кеча може да очаква. Спектакълът съчетава невероятните атлетически способности на съвременните гладиатори със светлинни фойерверки и звукови експлозии.

American Wrestling Rampage представя зрелищни борби с най-опитните кечисти. Освен класическите Tag Team и Singles Matches, шоуто предлага и Hardcore, Tables, Ladders and Chairs Matches. Продуцентите са приготвили и още изненади (като битки между представителки на нежния пол). Дори е възможно мегазвездата на кеча - Трите хикса, също да дойде в България. За последното е загатнал неговият добър приятел Шон Уолтмън (Екс Пак), който ще пристигне за първото в историята кеч турне на наша територия.

Билети за шоуто се продават на www.eventim.bg