Българският букмейкър „Еврофутбол” ще отличи най-умелите си играчи от 08.05.2009 г. (от 38-ми тираж). Компанията ще раздаде 50 000 броя тестета с карти и още 2 000 предметни награди от „Картите на „Еврофутбол”.

Всеки, навършил 18 години, който е осъществил успешно предвиждане с поне пет срещи в печеливш талон, от която и да е програма на българския букмейкър, може да получи допълнителна награда. Освен паричната печалба за майсторските си умения, участниците ще вземат и оригинално тесте с карти за покер. В някои от кутиите късметлиите ще намерят и 53-та карта– „Ти печелиш!”, която носи предметна награда, символно изобразена върху нея. Това са специална чаша, късметлийки залогометър, фирмен дъждобран и маркова футболна топка. Така всеки играч, заложил на поне пет мача, има уникалния шанс да си тръгне освен с парите от печалбата си и с още една или две награди от „Картите на „Еврофутбол”.

Те се получават срещу печеливша квитанция за залог с пет или повече предвиждания в някой от букмейкърските пунктове.

Инициативата на българската букмейкърска къща е насочена към участниците в игрите, организирани от „Еврофутбол” и репликира към всички, които желаят да спечелят наградите да покажат своите майсторски умения в залозите за спортни събития.

Разиграването на допълнителните предметни награди - „Картите на Еврофутбол”, ще продължи до изчерпване на количествата във всички букмейкърски пунктове в цялата страна. Подробните правила са разпространени в мрежата на „Еврофутбол” и в корпоративния уеб сайт.