Едни от най-популярните български спортисти ще се включат в инцииативата на „златното момиче” Ренета Камберова и д-р Денислава Ангелова за проекта „Мисия спорт на любимите герои”.

Бившата състезатела от националния ансамбъл по художествена гимнастика и председателят на сдружение „Асоциация „Докосни дъгата” се събраха заедно, за да работят за това най-малките ученици да се влюбят в спорта.

Националният проект „Мисия спорт на любимите герои”, който стартира съвместно със сдружение „Пазарджик спортува”, има за цел да популяризира физически активния начин на живот сред децата от 1 до 4 клас.

На 20 ноември, вторник, от 11,00 часа Ренета Камберова и д-р Денислава Ангелова ще разкрият повече подробности около инициативата на пресконференция в музея на спорта на Национален стадион "Васил Левски".

16 добре познати български спортисти от 14 вида спорт подкрепят Ренета Камберова и д-р Денислава Ангелова в новото им начинание, като имената им се обявяват поетапно на официалната страница на "Мисия спорт на любимите герои” във Фейсбук.