Under Armour представя UA HOVR Mega 2 Clone с още по-наситена HOVR пяна

„По-малко“ обикновено означава „повече“, поне докато не изпробвате UA HOVR - безпрецедентната система за омекотяване на Under Armour, която кара бегачите да искат и да получават ПОВЕЧЕ. HOVR Mega 2 Clone, най-новият член на семейството на обувки за бягане от Under Armour, предлага максимално омекотяване за оптимален комфорт и контрол. С височина на подметката от цели 32 мм, новият UA HOVR Mega 2 Clone е за бегачите, които не допускат компромиси и искат най-доброто от своята тренировка.

Бягане с НУЛЕВА ГРАВИТАЦИЯ

Проектиран с усещане за нулева гравитация и запазване на енергията на бегача, HOVR Mega 2 Clone се отличава с междинна HOVR подметка и широки габарити на петата и предните стъпала за по-комфортно усещане. Преходът от стъпване на пета до отскачане от пръсти се чувства невероятно плавен, благодарение на камерната подметка с UA HOVR пяна и специфичните зони за натиск по средата и в предната част на стъпалото.  Оформена в динамична Energy Web платформа, UA HOVR пяната е проектирана да предпазва от удари и осигурява меко и в същото време контролирано бягане. С основна мисъл за комфорта, HOVR Mega 2 Clone се отличава с подплатена част на петата, която предпазва ахилеса от излишно натоварване, както и с допълнително удебеляване на езика, стелката и горната част, конструирани специално за посрещане на анатомичните нужди на бегача.

Under Armour

Нова UA CLONE ТЕХНОЛОГИЯ за горната част

След като дебютира във футболните обувки на Under Armour, новата технология UA Clone вече е част и от новите Mega 2 Clone. Иновацията предлага несравним комфорт, тъй като се огъва и адаптира към крака на бегача по време на движение, което дава чувството за „обувка, създадена само за теб“. Горната част на UA Clone обгръща и центрира стъпалото върху подметката с UA HOVR пяна за по-леко бягане и оптимална ефективност. Тъканата структура на UA Clone технологията става по-здрава при разтягане и по-плътна при приложен натиск, което дава сигурност и стабилност, а вътрешният слой от гъвкав материал с уплътнение от 3D 6-милиметрова PU пяна се оформя около стъпалото за прецизно прилепване и усещане, подобно на ръкавица, наистина персонализирано за всяко стъпало, независимо от размера. Мекотата и удобството не са за сметка на ефективността – HOVR Mega 2 Clone са чудесен избор за дълги бягания и интензивни тренировки с голям пробег.

Тичайте УВЕРЕНО, СИГУРНО И ПРОДЪЛЖИТЕЛНО

Новите HOVR Mega 2 Clone имат конструкция с подобрен профил и състав, така че да позволят едновременно комфорт, контрол и повторна употреба на енергията. Гумената подметка подобрява сцеплението и издръжливостта при приземяване, а откритите камери на петата улесняват пружинирането. Външните ограничители за петата поддържат стъпалото на правилното място по време на бягане, а специфичната форма на подметката в предната част дава допълнително удобство и спомага за лекото тегло на обувката.

Under Armour

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ - 7% ПО-БЪРЗО и 3% ПО-ДАЛЕЧЕ

Моделът приляга плътно по стъпалото и подобрява вашето бягане. При свързване със системата UA MapMyRun™ може да следите показателите си в реално време. Вградените сензори проследяват, анализират и съхраняват данните от бягането ви, за да предложат опции за по-добро представяне. И резултатите са видими – данните на MapMyRun Form Coaching за 2020 показват, че потребителите на системата са бягали 7% по-бързо и на 3% по-дълги дистанции от преди.

Новите UA HOVR Mega 2 Clone вече се предлагат в официалните магазини на Under Armour в София и Варна, както и онлайн на www.kvantumsport.bg.

Продуктови характеристики на HOVR MEGA 2 CLONE:

Неутрални

Височина на подметката: 32 мм в задната част / 24 мм в предната част

Тегло: Мъжки (размер 43): 309 грама/ Дамски (размер 37,5): 264 гр.

Предлага свързаност