Бившият обединен шампион в тежка категория Тайсън Фюри (26-0, 18 КО) за пореден път реши да се заяде със своя сънародник и бивш шампион в две категории Дейвид Хей, отправяйки му предложение за работа, ако реши да се оттегли от света на бокса.

"Жал ми е за Дейвид Хей. Дали той трябва да се оттегли? Не знам, но ако се нуждае от работа, може да го наема да ми чисти яхтата", заяви с усмивка на уста Фюри.

Устатият британец също така сподели, че още от самото начало е знаел, че Хей ще загуби срещата реванш с Тони Белю. 37-годишният Хей беше свален в нокдаун на три пъти, преди да бъде нокаутиран в петия рунд.

"Циганския крал" дори призна, че бил толкова уверен в победата на Белю, че заложил 1000 евро за негова победа с нокаут в рамките на 12 рунда.

"Очаквах срещата да се развие по този начин. Всъщност дори заложих 1,000 евро на Белю, че ще нокаутира Хей в рамките на 12 рунда, заради факта, че Хей вече е приключил като професионален боксьор. Той вече не може да нанесе завършващ удар, а освен това движението му по ринга е трагично. Честно казано, изпитвам съжаление към него", завърши Фюри.

Що се отнася до самия Фюри, той не е излизал на ринга откакто надделя над бившия крал в тежка категория Владимир Кличко през ноември 2015-та година. Това обаче ще се промени на 9-ти юни, когато британецът ще се изправи срещу все още неизвестен противник в Манчестър, Англия.