Певец, двама актьори и един боец от най-популярната ММА верига UFC са идеалната четворка за галавечер на бойните изкуства. И четиримата, познати до болка в цял свят, са готови за битка, а закачката помежду им добива сериозни размери.

Всичко започва от една публикация на певец Джъстин Бийбър в Twitter.

„Искам да призова Том Круз за мач в октагона. Том, ако не приемеш тази битка от страх, никога няма да го преживееш. Кой е готов да организира този двубой? – написа Бийбър в своята страница и отбялза президента на UFC Дейна Уайт.

От публикуването на съобщението досега, то е било споделено 40 хиляди пъти и е получило повече от 197 хиляди харесвания.

Един от първите, които реагираха на случилото се, е Конър Макгрегър. ММА боецът веднага побърза да обяви, че компанията McGregor Sports and Entertainment е готова да се заеме с организацията на мача.

„Ако Том Круз се съгласи, ние ще организираме този мач. Дали Том Круз има качествата да се бори, както го прави и в киното? Остава ни само да разберем” – написа Макгрегър.

В следващото си съобщение самият той предизвика Марк Уолбърг – още един американски актьор.

„Предизвиквам Уолбърг на бой в октагона ”, написа Конър Макгрегър.

Реакцията на Джъстин Бийбър изглежда е част от неговия пиар. Според запознати, певецът се опитва да привлече внимание към себе си и музиката си.