Един от основните треньори на мексиканската суперзвезда Канело Алварес (49-1-2, 34 KO), Чепо Рейносо, е уверен, че неговият боксьор ще спази обещанието си и ще запише победа с нокаут в предстоящия реванш с шампиона на IBF, IBO, WBA и WBC в средна категория Генади Головкин (37-0-1, 33 KO).

Реваншът между двамата атлети беше официално обявен миналата седмица и ще се проведе на 5-ти май на място, което все още предстои да бъде обявено. В първия двубой, който се проведе на 16-ти септември в Лас Вегас, двамата боксьори предложиха динамична битка в продължение на 12 рунда, но без краен победител - съдийско равенство.

Когато реваншът беше обявен, Канело обеща, че този път Головкин няма да има възможност да се оплаче от съдиите, тъй като ще бъде нокаутиран и изобщо няма да има възможност да види официалните лица.

Треньорът на мексиканеца е пределно уверен, че неговият боксьор може да спази това обещание.

"Това ще бъде финалната точка на треакторията, която започнахме още, когато Канело беше дете. Нокаутирайки толкова популярен нокаутьор като Головкин, Канело ще достигне най-високия връх в своята кариера. Използвам множествено число, тъй като аз също съм част от неговата кариера, помогнах му да се оформи като боец още от самото начало. Дори аз съм човекът, който му даде името Канело", заяви гордо Рейносо.