Бригс обаче изрази своите съмнения относно завръщането на британеца. Той вярва, че "Циганският крал" говори за завръщане само за да получи повече внимание и няма никакво намерение да се завърне на ринга.

"Фюри е никой, дори няма нужда да говоря за него. Той е дебелак извън форма. Да, той свали няколко килограма, но мисля, че няма да се върне в професионалния бокс. Сега той просто иска да привлече повече внимание върху себе си. Ако наистина иска да се бие, нека го направи срещу мен. Стига игрички, спри да правиш клипове, просто подпиши договора и ще дойда се бия с теб в Манчестър, Лондон, Бирмингам, Ливърпул, където кажеш. Можем да се бием дори в "Харъдс" (един от най-известните универсални магазини във Великобритания)", заяви Бригс.

46-годишният ветеран е извън ринга от май 2016-та година, когато нокаутира в първия рунд Емилио Зарате в "О2 Арена" в Лондон. Тази битка беше подготвителна за супербитката, която трябваше да има с Дейвид Хей, но до подобна среща така и не се стигна, тъй като Хей, който обеща да се бие с Бригс, реши да поеме в друга посока.

Фюри пък е извън ринга, откакто шокира света на бокса с победата си над Владимир Кличко през ноември 2015-та година. Това беше огромна изненада по онова време, тъй като Кличко претърпя първа загуба от цяло десетилетие.

В крайна сметка британецът след това оваканти спечелените титли, за да се съсредоточи върху психическото си здраве, а след това загуби и боксовия си лиценз, след като призна за употребата на наркотични вещества.