Още двама от най-популярните български професионалисти - Константин Александров - Руснака и Иван Николов - Вакича, ще се включат в галавечерта "Боксов сблъсък 2". Шоуто ще се проведе на 10 август в Двореца на културата и спорта във Велико Търново. Билетите за събитието са по 8 и 15 лв.

Руснака, който има над 50 професионални срещи зад гърба си, се изправя срещу боеца от Самоков Емил Емилов. Срещата е в 4 рунда и е от суперсредна категория.

Първият мач от галавечерта ще бъде между Иван Николов - Вакича и Цветозар Илиев - Илиев. Битката между ветераните е в 4 рунда от лека-тежка категория.

Общо седем двубоя ще се проведат, а началният час е 19.10 ч. В основния мач Здравко Попов (7 победи, 5 с нокаут и 1 равен) ще боксира с Панагьотис Мацагкос (6 победи, 1 с нокаут и 1 равен). Срещата е в шест рунда от суперполусредна категория.

За пръв път в историята на българския професионален бокс ще бъде връчена и титла при жените. Памела Треан (9 победи ,5 с нокаут) излиза срещу Иванка Иванова - Лъвицата (2 победи, 1 с нокаут и 9 загуби). Победителката ще си тръгне с пояса в категория петел.

Останалите двойки са:

Йосиф Панов - Пепелянката срещу Петър Александров - Машинката Джоунс (суперполусредна категория)

Григор Саруханян - Гришата срещу Валентин Стойчев - Мастиката (лека-тежка категория) 

Борислав Занков - Боби Бокса срещу Таяр Мехмед - Султана (лека-тежка категория)

Утре ще се проведе кантарът на бойците.