Очакваната с огромно нетърпения мегабитка за титлата в полусредна категория между шампион Джеф Хорн (18-0-1, 12 KO) и топ претендента Терънс Крауфорд (32-0, 23 KO) бе отложена поради контузия в ръката на британеца, която той претърпя по време на спаринг среща в началото на седмицата. 

Двубоят между двамата боксьори трябваше да се проведе на 14 април в Лас Вегас, но сега по всичко изглежда, че това няма да се случи. Според промоутъра на Крауфорд, Боб Арум, забавянето на срещата няма да е толкова дълго и двубоят може да се проведе на 19 май или в началото на юни, тъй като контузията на Крауфорд не е сериозна. Арум също така добави, че боксовата галавечер си остава на същото място - в Лас Вегас.

"Терънс си контузи ръката по време на спаринг в Колорадо Спингс. Свързахме се с най-добрите лекари и направихме ядрено-магнитен резонанс и за щастие няма разкъсване на някое от сухожилията. Лекарят препоръча две седмици почивка, а след това той трябва да бъде готов да продължи подготовката си. Най-вероятно ще пренасрочим срещата за края на май или началото на юни, но всичко зависи от как Терънс чувства ръката си", заяви Арум.

В боксовата галавечер на 14 април бяха включени и още две срещи за титли, които се очаква сега също да се съобразят с контузията на Крауфорд и да останат част от събитието. В първата от тях шампиона на WBO в категория супер-петел Джеси Магдалено (25-0, 18 КО) трябваше да защитава титлата си срещи претендента Исак Догбо (18-0, 12), а във втората шампиона на IBF в категория супер-муха Джервин Анкаяс (29-1-1, 20 КО) трябваше да премери сили с претендента Джонас Султан (14-3, 9 КО).