Мексиканската суперзвезда в професионалния бокс Канело Алварез (49-1-2, 34 КО) и шампиона на WBC, WBA, IBF и IBO в средна категория Генади Головкин (37-0-1, 33 КО) ще се завърнат в "Ти-Мобайл Арена" в Лас Вегас на 5-и май за дългоочаквания си реванш.

Първата среща между двамата световноизвестни атлети разпродаде най-голямата арена в Лас Вегас за по-малко от две седмици, а сега се очаква билетите за реванша да свършат дори по-бързо, тъй като двамата бойци са обещали, че този път няма да оставят реванша в ръцете на съдиите.

"Щастлив съм да се върна за четвърти път в "Ти-Мобайл Арена" за този исторически реванш с Генади Головкин. Аз отворих вратите на това чудесно място за света на бокса и той стана моето любимо място. Тук започна двубоят и тук ще свърши. Ще направя това, което всички фенове искат - ще нокаутирам Генади", заяви Канело.

"Изглежда, че реваншът се връща на мястото, където всичко започна. Този път няма да има драма със съдийско решение. Спечелих първата битка и напуснах ринга като световен шампион, носещ всички колани, а сега ще спечеля и втората среща. Това ще бъде рекордна битка и златна нощ за мен и бокса в "Ти-Мобайл Арена", заяви от своя страна Головкин.

Президентът и главен изпълнителен директор на "Golden Boy Promotions", които организират срещата реванш, Оскар де ла Оя, заяви: "Няма по-добро място, което да бъде домакин на този исторически реванш между Канело и Головкин от "Ти-Мобайл Арена" в Лас Вегас. Фенове на бокса ще пътуват от цял свят, за да присъстват на това празненство. Исторически двубои като този между Канело и Головкин принадлежат на място като Лас Вегас, което предлага на феновете всичко, което те искат".

Ричард Стърм, президент на Sports and Entertainment за MGM Resorts International, заяви: "Ти-Мобайл Арена" е идеалното място за домакинство на боксова среща от такъв мащаб. Очакваме с нетърпение да отпразнуваме този уикенд с феновете на спорта в Лас Вегас и тези от цял свят това, което се очаква да бъде една от най-престижните боксови срещи".

Билети за срещата между Канело и Головкин 2 ще бъдат пуснати в продажба във вторник 27-и февруари. Цените на пропуските ще бъдат следните: 5,000 долара, 2,500 долара, 2,000 долара, 1,500 долара, 800 долара, 700 долара, 500 долара и 300 долара. Ще има лимит за закупуване на максимум 10 билета от един човек за пропуските с цена 5,000 долара, 2,500 долара, 2,000 долара, 1,500 долара, 800 долара и 700 долара. Максимум два билета пък ще могат да бъдат закупени от един човек за пропуските с цена 500 долара и 300 долара.