Джеф Хорн (17-0-1, 11 КО) пращи от увереност, след като спечели титлата на WBO в полусредна категория с победата над живата легенда в бокса Мани Пакиао чрез единодушно съдийско решение по-рано тази година.

Хорн е толкова уверен, че се е прицелил в среща със суперзвездата в света на смесените бойни изкуства Конър Макгрегър и не дава никакви шансове за победа на ирландеца в евентуална боксова среща между двамата.

Има един проблем обаче - президентът на Ultimate Fighting Championship (UFC) Дейна Уайт заяви в неотдавнашно интервю, че Хорн няма абсолютно никакъв шанс да се изправи срещу Макгрегър в боксова среща.

Но промоутърът на Хорн, Дийн Лонгран, е готов да направи оферта, която Макгрегър не може да откаже.

"Бихме искали отново да се бием с Мани Пакиао в Бризбейн, но провеждаме и преговори за битка между Хорн и Макгрегър, а това ще бъде дори по-голяма битка. Предизвикваме Макгрекър - кажи ни колко пари искаш и ще видим дали можем да го постигнем", заяви Лонгран.

А що се отнася до шансовете на Хорн в потенциална битка с ирландската суперзвезда, австралиецът твърди, че това ще бъде като разходка в парка за него.

"Това ще бъде най-лесната битка в моята кариера. Ако се бием по правилата на бокса, Макгрегър няма шанс. Гледах битката му с Флойд Мейуедър, той го спря без никакви проблеми, а не беше стъпвал на ринга в продължение на две години", заяви Хорн.

"Нека докараме Макгрегър в Австралия, както направихме с Мани Пакиао, ще бъде страхотно събитие. Той е голямо име и мисля, че хората тук ще се радват да ме видят как го разбивам", добави той.