На 19 май в гр. Пловдив, зала "Колодрум" предстои невиждано в последните години бойно шоу, наречено "FUERTE EN EL RING" с цели 19 срещи за вас, любителите на бокса и кикбокса.

В него участие ще вземат едни от най-изявените и обичани кикбокс и боксови бойци, като техните имена са разбира се любимеца на гр. Пловдив Арман Хакобян, състезателят на българската боксова федерация, който е в националния отбор по бокс, който ще се изправи срещу много сериозен съперник от съседна Сърбия, а подготовката си води в Германия при едни от най-сериозните треньори.

Продължаваме със Стоян Копривленски, който е единственият българин биещ се в най-голямата професионална верига по кикбокс "GLORY", минаваме през Богдан Шумаров - европейски шампион по кикбокс за професионалисти, Атанас Божилов - лицето на кикбокса в Бургас, Християн Корунчев - световния шампион по муай тай за тази година и още много куп звезди от родния и чуждия кикбокс и бокс. 

Събието се очаква да напълни залата, като вече продадените билети са над половината, а ВИП масите почти са свършили, интересът е огромен, за това ако се чудите дали ще си заслужава - просто го направете и си купете пропуск за бойното шоу. 

Интерес създава и предстоящата демонстративна среща, която ще се обяви по-късно в която ще има едно много голямо име за българския кикбокс, но организаторите са решили да го запазят в тайна още малко.

Началото ще бъде дадено в 19:30, като се очаква адреналина да се покачва постоянно след всяка следваща среща.