Конър Макгрегър заяви, че е загубил честно от Хабиб Нурмагомедов в битката за титлата на UFC в лека категория, но продължава да иска реванш с руснака. Ирландецът бе отказан в четвъртия рунд на боя им в Лас Вегас, след като се завърна след приблизително двугодишно отсъствие от октагона.

След края на двубоя настъпи хаос, след като Нурмагомедов нападна треньора на Макгрегър по джиу джицу Дилън Денис. Двамата ММА бойци получиха временни наказания от Nevada State Athletic Commision. Макгрегър сподели мнението си за мача с руснака в Instagram рано тази сутрин.

,,Въпреки че спечелих размените на удари в 4-ия рунд, той отново ме поваля с 3 минути на часовника. Аз се изправям и имам стабилна стойка. Тук обаче, аз правя огромната грешка, като оставям гърба си незащитен, той ме сваля в позиция за предаване и аз губя срещата честно“, споделя ирландският боец.

,,Какво повече мога да кажа? За мен бе удоволствие да участвам в тази битка. Ще възвърна самочувствието си и ще бъда отлично подготовен – ако не се състои реваншът между мен и него, ще се изправя срещу друг съперник“, заяви 30-годишният Макгрегър.

Той призна, че е подценил някои от качествата на руския си опонент в близките размени. ,,Във втори рунд боят е равностоен, преди той да нанесе чудесен удар, който промени развоя на мача. Не се подготвих по никакъв начин за неговите удари. Това няма никога да се повтори“, увери той.