Стана ясно името на следващия съперник на Тервел Пулев, който ще се бие в столицата на Германия Берлин на 23 декември. Това ще бъде 25-годишният Абдулнасер Делалич от Босна и Херцеговина. Делалич има пет битки на професионалния ринг, но рекордът му не е особено впечатляващ  - 2 победи, 3 загуби. Интересното в случая, е, че босненеца се намира в серия от три поредни загуби, като всички от тях за с нокаут.

Тервел от своя страна има шест професионални срещи и е спечелил всички от тях - 2 с нокаут и 4 с технически нокаут. Впечатляващ е фактът, че Пулев е приключил всичките си опоненти до 3-ия рунд.

Тервел Пулев: Няма как да играя веднага срещу някой от десетката

За по-малкия от братята Пулеви това ще бъде трета битка за последните два месеца. На 11 ноември Тервел спечели битката си с украинеца Артьом Редко с технически нокаут в третия рунд. Само седем дни по-късно (18 ноември) българинът се справи и с грузинеца Михаил Куцишвили чрез технически нокаут в първия рунд.

Срещата на Тервел с Абдулнасер Делалич ще бъде 8-рундова и ще бъде основна за коледната боксовата галавечер, която се организира от компанията "Wiking Box Team".

Тервел с 6 от 6 след нов нокаут