Един от големите боксови промоутъри Еди Хърн сподели последните новини относно евентуалния бъдещ мач между Кубрат Пулев и Дилиан Уайт. Двамата получиха шанса да определят задължителния претендент за шампионската титла на IBF, но сега двете страни трябват да постигнат споразумение.

Насрочиха търг за мач между Кобрата и Уайт

Уайт е представляван именно от Хърн, който определи евентуалният мач с Пулев като "добра опция" за своя клиент. Промоутърът допълни, че се намира в разговори с агента на Пулев Кале Зауерланд и намекна, че проблемът идва от факта, че българинът не носи толкова пари със себе си.

"Имаме 'слепите наддавания' за Уайт-Кубрат Пулев следващата седмица. Всичко е във въздуха - в следващите 10 дни всичко ще стане по-ясно", заяви Хърн.

"Това е добър мач. Дилиан може да стане задължителен претендент на IBF и това е добра опция за него."

"(Промоутърът Кале Зауерланд) е човекът на Пулев и сме в напреднал диалог да направим мача. Не мисля, че с Кале досега сме били на слепи наддавания, обикновено правим сделка!"

"Различните боеве имат различни характеристики на сделката. Пулев няма корпоративни спонсори или международна тв-сделка, или пък нивото на контрол на Джошуа. Така че става въпрос за парите."