Еди Хърн, който промотира шампиона в тежка категория на IBF, IBO и WBA Антъни Джошуа (20-0, 20 КО) вярва, че потенциалната битка за обединяване на коланите в дивизията с шампиона на WBC Дионтей Уайлдър (39-0, 38 KO) е толкова голяма, че може да бъде организирана два последователни пъти.

Хърн не вижда никакъв проблем с това Джошуа и Уайлдър да се сблъскат един път в Съединените американски щати, а след това и във Великобритания.

"Ние сме отворени към потенциален двубой с Уайлдър на американска земя. Мисля, че дори можем да направим две срещи, не защото искаме клауза за реванш, а защото това ще бъде най-голямата битка в световния бокс. Защо да не я направим два пъти? Един път на стадион "Уембли" в Лондон и един път в Лас Вегас или пък в Ню Йорк", заяви Хърн.

В интерес на истината плановете на Хърн гледат малко напред в бъдещето, тъй като и двамата шампиони имат пред себе си доста тежки задачи в предстоящите си двубои.

Уайлдър ще защитава титлата си следващата събота срещу непобедения кубиец Луис Ортис (28-0, 24 КО) в "Барклейс център" в Бруклин, Ню Йорк. Джошуа пък ще излезе на ринга на 31-ви март за обединителна битка с непобедения шампион на WBO Джоузеф Паркър (24-0, 18 КО).

Без съмнение обаче Джошуа е най-продаваното лице в световния бокс в момента и не е изненада, че всички искат среща с него. Британецът привлече рекордните 90,000 фена на стадион "Уембли", когато отне титлите на Владимир Кличко след технически нокаут в 11-ия рунд. 78,000 фена пък дойдоха да видят победата с технически нокаут над Карлос Такам на стадион "Принсипалити" в Кардиф, а същия брой фенове или дори повече се очаква да дойдат на стадиона, когато Джошуа ще посрещне Паркър отново на същото място.